Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince Charming

Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince Charming

Vanaf 16 december is te zien hoe tien single mannen gaan strijden om het hart van Prince Charming, Marvin Wijnans. De deelnemers stellen zich in onderstaande video aan je voor en een van hen doet direct een sappige uitspraak: "Tien homo's in een huis, strijdend om een man, dat is het perfecte recept voor drama en intrige", aldus Dignum.

Losbandig gedoe
Het is inderdaad nog maar sterk de vraag of de singles gaan wachten op een kus van Marvin, terwijl ook onderlinge vonken kunnen gaan overslaan. Wat alcohol en een exotische locatie erbij en je hebt een goed recept voor spraakmakende tv. Al doen er ook bravere types mee aan het programma, zoals de 24-jarige Vince. Hij zegt: "Ik ben wel echt toe aan vastigheid en niet aan al dat losbandige gedoe."

Prince Charming is vanaf 16 december te zien op Videoland. Bekijk alle deelnemers hieronder.

Video: dit zijn de 10 deelnemers van <em>Prince Charming</em> Vanaf 16 december is te zien hoe tien single mannen gaan strijden om het hart van Prince Charming, Marvin Wijnans. De deelnemers stellen zich in onderstaande video aan je voor en een van hen doet direct een sappige uitspraak: "Tien homo's in een huis, strijdend om een man, dat is het perfecte recept voor drama en intrige", aldus Dignum. Losbandig gedoeHet is inderdaad nog maar sterk de vraag of de singles gaan wachten op een kus van Marvin, terwijl ook onderlinge vonken kunnen gaan overslaan. Wat alcohol en een exotische locatie erbij en je hebt een goed recept voor spraakmakende tv. Al doen er ook bravere types mee aan het programma, zoals de 24-jarige Vince. Hij zegt: "Ik ben wel echt toe aan vastigheid en niet aan al dat losbandige gedoe." Prince Charming is vanaf 16 december te zien op Videoland. Bekijk alle deelnemers hieronder. Bekijk ook Zien: dit is de nieuwe Prince Charming, op zoek naar zijn perfecte match Bekijk deze video » Marnix Verkade (Prince Charming): "Ik houd van avontuur" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince CharmingPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince Charming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier