Marnix Verkade (Prince Charming): "Ik houd van avontuur" (video)

Marnix Verkade (Prince Charming): "Ik houd van avontuur" (video)

Marnix Verkade is een van deelnemers aan de datingshow Prince Charming. Waarom doet hij mee? "Ik ben er wel aan toe om weer met iemand te zijn. Daarnaast houd ik ontzettend van avontuur en wat is een groter avontuur dan meedoen aan een programma als dit?" Bekijk hieronder waar Marnix precies naar op zoek is.

Marnix Verkade (<em>Prince Charming</em>): &quot;Ik houd van avontuur&quot; (video) Marnix Verkade is een van deelnemers aan de datingshow Prince Charming. Waarom doet hij mee? "Ik ben er wel aan toe om weer met iemand te zijn. Daarnaast houd ik ontzettend van avontuur en wat is een groter avontuur dan meedoen aan een programma als dit?" Bekijk hieronder waar Marnix precies naar op zoek is. Prince Charming is vanaf 16 december exclusief te zien op Videoland. Bekijk ook Video: dit zijn de 10 deelnemers van Prince Charming Bekijk deze video »
TV :
Marnix Verkade (Prince Charming): "Ik houd van avontuur" (video)

Prince Charming is vanaf 16 december exclusief te zien op Videoland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marnix Verkade (Prince Charming): "Ik houd van avontuur" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier