Vrijdag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Victor Vlam

Vrijdag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Victor Vlam

Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Patty Brard blikt terug op 2020, waarin ze de nodige heftige dingen meemaakte
  • Amerikakenner Victor Vlam vertelt of Donald Trump nu wel of niet het Witte Huis zal gaan verlaten

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Patty Brard en Victor Vlam Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Patty Brard blikt terug op 2020, waarin ze de nodige heftige dingen meemaakte Amerikakenner Victor Vlam vertelt of Donald Trump nu wel of niet het Witte Huis zal gaan verlaten Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Lucille Werner clasht met Victor Vlam in de 5 Uur Show Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Victor Vlam

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Victor Vlam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier