Thierry Baudet: ‘Forum Voor Democratie wordt gegijzeld door bestuur’ (video)

Thierry Baudet: ‘Forum Voor Democratie wordt gegijzeld door bestuur’ (video)

Baudet roept Rob Rooken en Lennart van der Linden op om het bestuur van Forum Voor Democratie te verlaten. Veel FVD-ers zijn vertrokken door de crisis binnen de partij, maar er zitten nu nog twee ‘tegenstanders’ van Baudet in het bestuur, wat het volgens de partijleider onmogelijk maakt om FVD aan de verkiezingen mee te laten doen. “De partij is nu gegijzeld.”

Kan Forum Voor Democratie meedoen aan verkiezingen?
Baudet is blij dat een aantal ‘coupplegers’ de partij inmiddels heeft verlaten. “Maar twee van de drie bestuurders die zich tegen mij hadden gekeerd in onze partij zijn blijven zitten. Daarmee kunnen zij elk besluit dat ik wil nemen blokkeren”, zegt Baudet. “Als dat niet verandert kan Forum niet meedoen aan de verkiezingen.”

Bekijk de video met het verhaal van Thierry Baudet van vrijdag 27 november hieronder.

<em>Thierry Baudet</em>: ‘Forum Voor Democratie wordt gegijzeld door bestuur’ (video) Baudet roept Rob Rooken en Lennart van der Linden op om het bestuur van Forum Voor Democratie te verlaten. Veel FVD-ers zijn vertrokken door de crisis binnen de partij, maar er zitten nu nog twee ‘tegenstanders’ van Baudet in het bestuur, wat het volgens de partijleider onmogelijk maakt om FVD aan de verkiezingen mee te laten doen. “De partij is nu gegijzeld.” Bekijk ook Thierry Baudet emotioneel na uitspraken Eva Vlaardingerbroek: ‘We hadden relatie’ (video) Bekijk deze video » Kan Forum Voor Democratie meedoen aan verkiezingen?Baudet is blij dat een aantal ‘coupplegers’ de partij inmiddels heeft verlaten. “Maar twee van de drie bestuurders die zich tegen mij hadden gekeerd in onze partij zijn blijven zitten. Daarmee kunnen zij elk besluit dat ik wil nemen blokkeren”, zegt Baudet. “Als dat niet verandert kan Forum niet meedoen aan de verkiezingen.” Bekijk de video met het verhaal van Thierry Baudet van vrijdag 27 november hieronder. Thierry Baudet deelt opvallend appje Eerdmans: ‘Snel bier drinken samen’ (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Laatste stand van zaken Forum voor Democratie Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet: ‘Forum Voor Democratie wordt gegijzeld door bestuur’ (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: ‘Forum Voor Democratie wordt gegijzeld door bestuur’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier