Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden

Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden

Diego Maradona is donderdag begraven in zijn familiegraf in Buenos Aires. Het ging om een uitvaart in besloten kring, er zijn wel beelden van uitgezonden op Argentijnse televisie.

Fans nemen massaal afscheid van Maradona
Duizenden fans in Buenos Aires zijn donderdag de straten op gegaan om de voetballegende een laatste eer te bewijzen. Eerder was de kist te zien in het presidentiele paleis, daar kwamen enorm veel mensen op af en er braken zelfs rellen uit.

Bekijk de beelden van het afscheid van Diego Maradona in de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Diego Maradona</em> begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden Bekijk ook Heftig: begrafenismedewerkers nemen selfie met dode Maradona Bekijk deze video » Diego Maradona is donderdag begraven in zijn familiegraf in Buenos Aires. Het ging om een uitvaart in besloten kring, er zijn wel beelden van uitgezonden op Argentijnse televisie. Fans nemen massaal afscheid van MaradonaDuizenden fans in Buenos Aires zijn donderdag de straten op gegaan om de voetballegende een laatste eer te bewijzen. Eerder was de kist te zien in het presidentiele paleis, daar kwamen enorm veel mensen op af en er braken zelfs rellen uit. Bekijk de beelden van het afscheid van Diego Maradona in de video van De Telegraaf hieronder. Zien: fans van Diego Maradona huilen hartverscheurend bij aanblik van kist Bekijk deze video » Diego Maradona wordt niet gemist door Louis van Gaal: ''Het was niet mijn type'' Bekijk deze video »
Voetbal :
Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier