TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 27 november

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 27 november

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 27 november Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 27 november. Op de laatste dag van deze werkweek stond er weer een ministerraad op het programma. En tijdens de persconferentie na afloop informeert premier Mark Rutte zoals elke week het Nederlandse volk over wat ze zoal hebben besproken. Ook kan de aanwezige pers vragen stellen. Bekijk ook Kijken: Mark Rutte is niet zeker van versoepelingen voor kerst (video) Bekijk deze video » Rutte vertelt wat bij ministerraad is besprokenNaast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Stef Blok, Kajsa Ollongren, Ferdinand Grapperhaus, Carola Schouten, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra bij de ministerraad aanwezig. Naar verwachting is er ook deze keer weer gesproken over de coronacrisis, aangezien de daling van het aantal besmettingen in Nederland lijkt te stagneren. De laatste 24 uur is dit aantal zelfs weer flink gestegen. In de video van Politieke Video's hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 27 november terugkijken. Mark Rutte oog in oog met gedupeerden toeslagenaffaire: "We lopen bij Voedselbank" (video) Bekijk deze video » Mark Rutte reageert na zijn verhoor: ''We zoeken dit tot de bodem uit'' (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 27 november

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 27 november.

Op de laatste dag van deze werkweek stond er weer een ministerraad op het programma. En tijdens de persconferentie na afloop informeert premier Mark Rutte zoals elke week het Nederlandse volk over wat ze zoal hebben besproken. Ook kan de aanwezige pers vragen stellen.

Rutte vertelt wat bij ministerraad is besproken
Naast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Stef Blok, Kajsa Ollongren, Ferdinand Grapperhaus, Carola Schouten, Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra bij de ministerraad aanwezig. Naar verwachting is er ook deze keer weer gesproken over de coronacrisis, aangezien de daling van het aantal besmettingen in Nederland lijkt te stagneren. De laatste 24 uur is dit aantal zelfs weer flink gestegen.

In de video van Politieke Video's hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 27 november terugkijken.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 27 november of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier