Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig

Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig

Rutger en zijn vriendin zijn dol op kussen, als de camera er tenminste niet bij is. Maar in Ik Geloof In Mij is te zien dat als er opnames moeten worden gemaakt van hun zoen, dit allemaal niet soepel verloopt.

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig Rutger en zijn vriendin zijn dol op kussen, als de camera er tenminste niet bij is. Maar in Ik Geloof In Mij is te zien dat als er opnames moeten worden gemaakt van hun zoen, dit allemaal niet soepel verloopt. Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video) Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier