54-jarige bokslegende Mike Tyson na 15 jaar weer in de ring (video)

54-jarige bokslegende Mike Tyson na 15 jaar weer in de ring (video)

Mike Tyson is inmiddels 54 jaar, maar dat weerhoudt hem er niet van om zich weer te melden in de ring. Aanstaande zaterdagnacht (28 november) speelt hij een wedstrijd tegen de 51-jarige Roy Jones Junior. Tyson speelde 15 jaar geleden zijn laatste wedstrijd.

Bekijk de video van het AD hieronder:

54-jarige bokslegende <em>Mike Tyson</em> na 15 jaar weer in de ring (video) Mike Tyson is inmiddels 54 jaar, maar dat weerhoudt hem er niet van om zich weer te melden in de ring. Aanstaande zaterdagnacht (28 november) speelt hij een wedstrijd tegen de 51-jarige Roy Jones Junior. Tyson speelde 15 jaar geleden zijn laatste wedstrijd. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Donald Trump: ‘Coronavaccin kan volgende week al worden geleverd’ (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig Bekijk deze video » Zien: Pandajong Fan Xing zet eerste stapjes in buitenverblijf Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video »
Sport :
54-jarige bokslegende Mike Tyson na 15 jaar weer in de ring (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 54-jarige bokslegende Mike Tyson na 15 jaar weer in de ring (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier