Zien: Harde crash Alexander Albon bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein

Zien: Harde crash Alexander Albon bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein

Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend.

Alexander Albon is hard gecrasht tijdens de tweede vrije training van de Formule 1 grand prix van Bahrein. De auto heeft hierbij veel schade opgelopen, maar de Red Bull-coureur kon al snel uit de wagen stappen om te laten weten dat het goed met hem ging.

Bekijk de crash van Albon bij de tweede vrije training van de grand prix van Bahrein hieronder.

Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Zien: Harde <em>crash Alexander Albon</em> bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend. Alexander Albon is hard gecrasht tijdens de tweede vrije training van de Formule 1 grand prix van Bahrein. De auto heeft hierbij veel schade opgelopen, maar de Red Bull-coureur kon al snel uit de wagen stappen om te laten weten dat het goed met hem ging. Bekijk de crash van Albon bij de tweede vrije training van de grand prix van Bahrein hieronder. Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Bahrein: Lewis Hamilton eerste Bekijk deze video » Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Harde crash Alexander Albon bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Harde crash Alexander Albon bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier