Serenade Van Stef: Stef Bos zingt inspirerende ode Leer Mij aan zieke Astrid

Serenade Van Stef: Stef Bos zingt inspirerende ode Leer Mij aan zieke Astrid

Astrid deelt in het programma Serenade Van Stef haar verhaal over haar leven dat wordt beheerst door een ingrijpende ziekte. Ze heeft MS en is daardoor tot aan haar nek verlamd. Toch kan ze nog volop genieten van het leven, en dat inspireert Stef Bos tot het schrijven en zingen van het gevoelige nummer Leer Mij.

Bekijk het fragment van Serenade Van Stef hieronder.

Serenade Van Stef is elke vrijdag om 16.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serenade Van Stef terugkijken op Gids.tv.

<em>Serenade Van Stef</em>: Stef Bos zingt inspirerende ode <em>Leer Mij</em> aan zieke Astrid Astrid deelt in het programma Serenade Van Stef haar verhaal over haar leven dat wordt beheerst door een ingrijpende ziekte. Ze heeft MS en is daardoor tot aan haar nek verlamd. Toch kan ze nog volop genieten van het leven, en dat inspireert Stef Bos tot het schrijven en zingen van het gevoelige nummer Leer Mij. Bekijk het fragment van Serenade Van Stef hieronder. Serenade Van Stef is elke vrijdag om 16.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serenade Van Stef terugkijken op Gids.tv. Serenade Van Stef: bekijk de ode van Stef Bos aan ex-crimineel Eric Bekijk deze video » Serenade Van Stef: bekijk ontroerende ode Voordat Ik Ga aan zieke Miranda Bekijk deze video »
TV :
Serenade Van Stef: Stef Bos zingt inspirerende ode Leer Mij aan zieke AstridCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Serenade Van Stef: Stef Bos zingt inspirerende ode Leer Mij aan zieke Astrid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier