Rene Mioch koninklijk onderschieden: "Moeilijk te accepteren" (video)

Rene Mioch koninklijk onderschieden: "Moeilijk te accepteren" (video)

Filmjournalist Rene Mioch is vandaag (vrijdag 27 november) benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De koninklijke onderscheiding werd opgespeld door zijn dochter. In Tijd Voor MAX vertelden hij over het bijzondere moment: "Ik vind het nog steeds moeilijk te accepteren, maar het is wel eervol."

Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder:

<em>Rene Mioch</em> koninklijk onderschieden: &quot;Moeilijk te accepteren&quot; (video) Filmjournalist Rene Mioch is vandaag (vrijdag 27 november) benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De koninklijke onderscheiding werd opgespeld door zijn dochter. In Tijd Voor MAX vertelden hij over het bijzondere moment: "Ik vind het nog steeds moeilijk te accepteren, maar het is wel eervol." Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder: Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Dennis van Aarssen zingt 'Your Song' Bekijk deze video » Heftig: stapt Chantal Janzen over naar Omroep MAX? (video) Bekijk deze video » Green Friday komt eraan: is het de laatste Black Friday? (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Rene Mioch koninklijk onderschieden: "Moeilijk te accepteren" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rene Mioch koninklijk onderschieden: "Moeilijk te accepteren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier