Zien: man zwaargewond bij ontploffing in schuur in Breda (video)

Zien: man zwaargewond bij ontploffing in schuur in Breda (video)

Een man is vrijdag (27 november) aan het einde van de middag zwaargewond geraakt door een ontploffing in een schuurtje in Breda. Omwonenden hoorden iets voor 17.00 uur dat hij meerdere gasflessen had opengedraaid en dreigde zichzelf wat aan te doen. Na het arriveren van hulpdiensten klonk plotseling een harde knal en ontstond er een steekvlam.

Bekijk de video van BN De Stem hieronder:

Zien: man <em>zwaargewond</em> bij ontploffing in schuur in Breda (video) Een man is vrijdag (27 november) aan het einde van de middag zwaargewond geraakt door een ontploffing in een schuurtje in Breda. Omwonenden hoorden iets voor 17.00 uur dat hij meerdere gasflessen had opengedraaid en dreigde zichzelf wat aan te doen. Na het arriveren van hulpdiensten klonk plotseling een harde knal en ontstond er een steekvlam. Bekijk de video van BN De Stem hieronder: Bekijk ook Video: enorme ravage na ontploffing explosief in Amsterdam Bekijk deze video » Eric Wiebes over toeslagenaffaire: "Ik voel me zwaar medeverantwoordelijk" (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Intimidatie in Amsterdam: barbershop de klos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: man zwaargewond bij ontploffing in schuur in Breda (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: man zwaargewond bij ontploffing in schuur in Breda (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier