30 km/uur in Rotterdam: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video)

30 km/uur in Rotterdam: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video)

De gemeente Rotterdam gaat de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom in de onveilige straten terugbrengen van 50 naar 30 kilometer per uur. De Telegraaf ging voor de gelegendheid de straat op om aan automobilisten te vragen wat ze hier van vinden.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

30 km/uur in <em>Rotterdam</em>: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video) De gemeente Rotterdam gaat de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom in de onveilige straten terugbrengen van 50 naar 30 kilometer per uur. De Telegraaf ging voor de gelegendheid de straat op om aan automobilisten te vragen wat ze hier van vinden. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Jan Uriot: "René le Blanc is de nieuwe Martien Meiland" (video) Bekijk deze video » Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Donald Trump woest na mislukte swing met golfen: ‘Fucking hole!’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
30 km/uur in Rotterdam: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 30 km/uur in Rotterdam: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier