Talkshow M: waarom willen mensen niet gevaccineerd worden? (video)

Talkshow M: waarom willen mensen niet gevaccineerd worden? (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Er is binnenkort misshien een coronavacin, maar er zijn ook veel mensen die twijfelen over het wel of niet vaccineren. Om voor eens en altijd een eind te maken aan deze discussie. Rob de Vrieze is medisch bioloog en hij denkt dat uiteindelijk de meeste mensen wel gevaccineerd willen worden.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: waarom willen mensen niet <em>gevaccineerd</em> worden? (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Er is binnenkort misshien een coronavacin, maar er zijn ook veel mensen die twijfelen over het wel of niet vaccineren. Om voor eens en altijd een eind te maken aan deze discussie. Rob de Vrieze is medisch bioloog en hij denkt dat uiteindelijk de meeste mensen wel gevaccineerd willen worden. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: waarom willen mensen niet gevaccineerd worden? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: waarom willen mensen niet gevaccineerd worden? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier