Talkshow M: Ton de Boer legt uit waarom coronavaccin zo snel komt (video)

Talkshow M: Ton de Boer legt uit waarom coronavaccin zo snel komt (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Het gaat al een paar weken over de nieuwe coronavaccins. Hoe kan het dat deze zo snel zijn ontwikkeld? Ton de Boer, voorzitter van het CBG, geeft tekst en uitleg. Hij geeft aan dat we vooral niet moeten vergeten dat het vaccin er natuurlijk nog niet is. Ook zegt hij dat door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, het mogelijk is om het proces versneld in gang te zetten.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: Ton de Boer legt uit waarom <em>coronavaccin</em> zo snel komt (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Het gaat al een paar weken over de nieuwe coronavaccins. Hoe kan het dat deze zo snel zijn ontwikkeld? Ton de Boer, voorzitter van het CBG, geeft tekst en uitleg. Hij geeft aan dat we vooral niet moeten vergeten dat het vaccin er natuurlijk nog niet is. Ook zegt hij dat door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, het mogelijk is om het proces versneld in gang te zetten. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Ton de Boer legt uit waarom coronavaccin zo snel komt (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Ton de Boer legt uit waarom coronavaccin zo snel komt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier