Talkshow M gemist? Roué Verveer last van kerstkriebels: "Meerdere bomen"

Talkshow M gemist? Roué Verveer last van kerstkriebels: "Meerdere bomen"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Roué Verveer kan niet rekenen op een zonnige kerst dit jaar, hij blijft lekker in Nederland. Hij heeft de kerstkriebels al flink te pakken: "12 november al begonnen met versieren." Hij houdt het niet bij een boom, zeker niet. "Nu zijn er meerdere bomen." Ook de salontafel en het keukeneiland moesten het ontgelden. Een ding is zeker: Roué pakt uit dit jaar!

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Roué Verveer</em> last van kerstkriebels: &quot;Meerdere bomen&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Roué Verveer kan niet rekenen op een zonnige kerst dit jaar, hij blijft lekker in Nederland. Hij heeft de kerstkriebels al flink te pakken: "12 november al begonnen met versieren." Hij houdt het niet bij een boom, zeker niet. "Nu zijn er meerdere bomen." Ook de salontafel en het keukeneiland moesten het ontgelden. Een ding is zeker: Roué pakt uit dit jaar! Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Roué Verveer last van kerstkriebels: "Meerdere bomen"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Roué Verveer last van kerstkriebels: "Meerdere bomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier