Janny van der Heijden over Mukbang: toch samen eten met Kerstmis (video)

Janny van der Heijden over Mukbang: toch samen eten met Kerstmis (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Mukbang is sinds 2010 populair in Zuid-Korea. Simpel gezegd is mukbang een video van etende mensen. Margriet van der Linden vindt het een beetje een fetisj, maar Janny van der Heijden ziet hierin dé manier om kerst 2020 tot een succes te maken.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Janny van der Heijden over <em>Mukbang</em>: toch samen eten met Kerstmis (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 27 november. Je kan ook de hele uitzending van 27 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Mukbang is sinds 2010 populair in Zuid-Korea. Simpel gezegd is mukbang een video van etende mensen. Margriet van der Linden vindt het een beetje een fetisj, maar Janny van der Heijden ziet hierin dé manier om kerst 2020 tot een succes te maken. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Janny van der Heijden over Mukbang: toch samen eten met Kerstmis (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Janny van der Heijden over Mukbang: toch samen eten met Kerstmis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier