Diederik Jekel: "Reproductiegetal nog niet laag genoeg voor grootse kerst" (video)

Diederik Jekel: "Reproductiegetal nog niet laag genoeg voor grootse kerst" (video)

Hoe gaan we het doen met kerst? De politiek is er nog niet uit. Diederik Jekel waarschuwt in RTL Boulevard: "We moeten proberen om een nieuwe piek in januari te voorkomen." Hij geeft zijn visie op de zaak.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Diederik Jekel: &quot;<em>Reproductiegetal</em> nog niet laag genoeg voor grootse kerst&quot; (video) Hoe gaan we het doen met kerst? De politiek is er nog niet uit. Diederik Jekel waarschuwt in RTL Boulevard: "We moeten proberen om een nieuwe piek in januari te voorkomen." Hij geeft zijn visie op de zaak. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook RTL Boulevard: Trijntje Oosterhuis over kerstalbum: "De studio rook naar groentesoep" Bekijk deze video » John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video) Bekijk deze video » Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Diederik Jekel: "Reproductiegetal nog niet laag genoeg voor grootse kerst" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel: "Reproductiegetal nog niet laag genoeg voor grootse kerst" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier