Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video)

Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video)

Humberto Tan krijgt een nieuwe talkshow bij RTL4. Nadat hij 1,5 jaar geleden moest stoppen met RTL Late Night is er veel gebeurd. Maar vanaf januari is Tan terug op de zondagavond.

Humberto
Het nieuwe programma van Humberto Tan gaat Humberto heten en wordt geprogrammeerd op de zondagavond. Eva Jinek en Beau van Erven Dorens blijven gewoon de doordeweekse dagen bekleden bij RTL4. In deze video van RTL Boulevard reageert Humberto Tan op het nieuws.

__Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Humberto Tan krijgt <em>nieuwe talkshow</em>: &quot;Nog even fris en fruitig&quot; (video) Humberto Tan krijgt een nieuwe talkshow bij RTL4. Nadat hij 1,5 jaar geleden moest stoppen met RTL Late Night is er veel gebeurd. Maar vanaf januari is Tan terug op de zondagavond. Bekijk ook Humberto Tan wint Oeuvreprijs: "Birkenstocks met sokken in een onesie!" (video) Bekijk deze video » HumbertoHet nieuwe programma van Humberto Tan gaat Humberto heten en wordt geprogrammeerd op de zondagavond. Eva Jinek en Beau van Erven Dorens blijven gewoon de doordeweekse dagen bekleden bij RTL4. In deze video van RTL Boulevard reageert Humberto Tan op het nieuws. __Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:
Talkshow :
Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan krijgt nieuwe talkshow: "Nog even fris en fruitig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier