Patricia Paay is hot: "Ik krijg de ene aanbieding na de andere" (video)

Patricia Paay is hot: "Ik krijg de ene aanbieding na de andere" (video)

Patricia Paay is hot! En dat gunnen we haar natuurlijk enorm. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje stond ze gisteravond (26 november) na tien jaar weer voor het eerst op het podium te zingen in het programma Ali B op Volle Toeren. Daarnaast werkt ze ook nog eens aan een carrière als influencer. De diva mag dan wel 71 jaar zijn, je mag haar met recht nog steeds een grand dame noemen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Patricia Paay</em> is hot: &quot;Ik krijg de ene aanbieding na de andere&quot; (video) Patricia Paay is hot! En dat gunnen we haar natuurlijk enorm. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje stond ze gisteravond (26 november) na tien jaar weer voor het eerst op het podium te zingen in het programma Ali B op Volle Toeren. Daarnaast werkt ze ook nog eens aan een carrière als influencer. De diva mag dan wel 71 jaar zijn, je mag haar met recht nog steeds een grand dame noemen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Beau gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’ Bekijk deze video » Famke Louise en Ali B verbazen Patricia Paay met hun versie van 'Who's That Lady With My Man' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Patricia Paay is hot: "Ik krijg de ene aanbieding na de andere" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay is hot: "Ik krijg de ene aanbieding na de andere" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier