Slotaflevering Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel. Door het dakIs dit de roem die René voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube. IdoolRutger neemt deze week de clip op bij het nummer 'blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana een belangrijke rol in deze clip. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk en grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen. Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video) Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video) Bekijk deze video » René le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fantastisch' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel.

Door het dak
Is dit de roem die René voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube.

Idool
Rutger neemt deze week de clip op bij het nummer 'blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana een belangrijke rol in deze clip. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk en grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik geloof in mij

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier