De mannen van Veronica Inside over avontuurtje: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?"

De mannen van Veronica Inside over avontuurtje: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

Morgen (28 november) is een speciale dag. Gaat er een belletje rinkelen? Dan is het 25 jaar geleden dat Ajax de Wereldcup in Tokyo won. Wilfred Genee helpt de mannen het nog even te herinneren. Het was niet de wedstrijd die een belletje deed rinkelen, nee de stewardess in het vliegtuig, die wel. Van der Gijp vraagt: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?"

De mannen van <em>Veronica Inside</em> over avontuurtje: &quot;Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Morgen (28 november) is een speciale dag. Gaat er een belletje rinkelen? Dan is het 25 jaar geleden dat Ajax de Wereldcup in Tokyo won. Wilfred Genee helpt de mannen het nog even te herinneren. Het was niet de wedstrijd die een belletje deed rinkelen, nee de stewardess in het vliegtuig, die wel. Van der Gijp vraagt: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De mannen van Veronica Inside over avontuurtje: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De mannen van Veronica Inside over avontuurtje: "Werd er een stewardess uit elkaar getrokken?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier