René le Blanc in Ik Geloof In Mij: "René le Blanc uit Nijmegen is een totaalpakket."

René le Blanc in Ik Geloof In Mij: "René le Blanc uit Nijmegen is een totaalpakket."

René le Blanc, een echte bekende Nederlander geworden door zijn deelname aan Ik Geloof In Mij. René is te gast bij Zomertijd en wordt overladen met complimenten waar hij vreselijk blij mee is: "Er staat een gelukkig man hier." Hij er ook niet bescheiden van geworden: "Rene le blanc uit Nijmegen is gewoon een totaalpakket."

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc in <em>Ik Geloof In Mij</em>: &quot;René le Blanc uit Nijmegen is een <em>totaalpakket</em>.&quot; René le Blanc, een echte bekende Nederlander geworden door zijn deelname aan Ik Geloof In Mij. René is te gast bij Zomertijd en wordt overladen met complimenten waar hij vreselijk blij mee is: "Er staat een gelukkig man hier." Hij er ook niet bescheiden van geworden: "Rene le blanc uit Nijmegen is gewoon een totaalpakket." Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Rutger neemt nieuwe clip op: "Dit wordt een hit" Bekijk deze video »
TV :
René le Blanc in Ik Geloof In Mij: "René le Blanc uit Nijmegen is een totaalpakket."


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc in Ik Geloof In Mij: "René le Blanc uit Nijmegen is een totaalpakket." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier