Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video)

Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video)

Halverwege november hebben familie en vrienden afscheid moeten nemen van Maryana. Het meisje werd gepest op school, tot doodsbedreigingen aan toe. Ze kon het niet meer aan en besloot uit het leven te stappen. Tot veel verdriet van de nabestaanden. Er is een stille toch georganiseerd voor Maryana, maar ook om meer aandacht te besteden aan pesten: "Als wij een iemand kunnen tegenhouden, dan hebben we al wat gewonnen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Stille tocht voor <em>Maryana</em> die uit het leven is gestapt door <em>pesterijen</em> (video) Halverwege november hebben familie en vrienden afscheid moeten nemen van Maryana. Het meisje werd gepest op school, tot doodsbedreigingen aan toe. Ze kon het niet meer aan en besloot uit het leven te stappen. Tot veel verdriet van de nabestaanden. Er is een stille toch georganiseerd voor Maryana, maar ook om meer aandacht te besteden aan pesten: "Als wij een iemand kunnen tegenhouden, dan hebben we al wat gewonnen." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Burgemeester Arnhem: "Gooi vuurwerk naar kutmongolen, oftewel politie" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: commerciële teststraten wel betrouwbaar? (video) Bekijk deze video »
TV :
Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier