Bewoners Waardenburg vrezen verbreding A2: "Dan moeten we weg hier" (video)

Bewoners Waardenburg vrezen verbreding A2: "Dan moeten we weg hier" (video)

In Waardenburg vrezen bewoners voor de verbreding van de A2 en daarmee de sloop van de huizen dichtbij de snelweg: "Dan moeten we weg hier." Aan de andere kant is Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat blij met de ontwikkelingen rondom de A2: "Blij dat we nu definitief die keus hebben kunnen maken." Het is nog niet zeker of de huizen in Waardenburg echt weg moeten, maar de bewoners maken zich er niet minder druk om.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Bewoners <em>Waardenburg</em> vrezen verbreding <em>A2</em>: &quot;Dan moeten we weg hier&quot; (video) In Waardenburg vrezen bewoners voor de verbreding van de A2 en daarmee de sloop van de huizen dichtbij de snelweg: "Dan moeten we weg hier." Aan de andere kant is Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat blij met de ontwikkelingen rondom de A2: "Blij dat we nu definitief die keus hebben kunnen maken." Het is nog niet zeker of de huizen in Waardenburg echt weg moeten, maar de bewoners maken zich er niet minder druk om. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: commerciële teststraten wel betrouwbaar? (video) Bekijk deze video » Bestuurssoap gaat verder: Thierry Baudet: "Enorm veel enthousiasme vanuit de leden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Bewoners Waardenburg vrezen verbreding A2: "Dan moeten we weg hier" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bewoners Waardenburg vrezen verbreding A2: "Dan moeten we weg hier" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier