Bestuurssoap gaat verder: Thierry Baudet: "Enorm veel enthousiasme vanuit de leden" (video)

Bestuurssoap gaat verder: Thierry Baudet: "Enorm veel enthousiasme vanuit de leden" (video)

Het gaat maar door en door, de bestuurssoap rondom Forum Voor Democratie. Thierry Baudet reageert: "Ik zie enorm veel enthousiasme vanuit de leden." De partij staat echter op instorten, ze zijn vijf zetels kwijt. Ook zijn er nog fans van Thierry, een vrouw roept: "Goedzo Thierry!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Bestuurssoap</em> gaat verder: Thierry Baudet: &quot;Enorm veel <em>enthousiasme</em> vanuit de leden&quot; (video) Het gaat maar door en door, de bestuurssoap rondom Forum Voor Democratie. Thierry Baudet reageert: "Ik zie enorm veel enthousiasme vanuit de leden." De partij staat echter op instorten, ze zijn vijf zetels kwijt. Ook zijn er nog fans van Thierry, een vrouw roept: "Goedzo Thierry!" Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: commerciële teststraten wel betrouwbaar? (video) Bekijk deze video » Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video) Bekijk deze video »
TV :
Bestuurssoap gaat verder: Thierry Baudet: "Enorm veel enthousiasme vanuit de leden" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bestuurssoap gaat verder: Thierry Baudet: "Enorm veel enthousiasme vanuit de leden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier