Op1 gemist? Werken in een dierenasiel: "Niet iets wat je zomaar kan doen"

Op1 gemist? Werken in een dierenasiel: "Niet iets wat je zomaar kan doen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Werken in een <em>dierenasiel</em>: &quot;Niet iets wat je zomaar kan doen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Annelies Frantsen en Renee Krommendijk werken beide in een groot dierenasiel. Dat is niet zonder gevaren: "Dit is niet iets wat je zomaar even kan doen." De vrouwen krijgen vaak te maken met agressieve honden waarbij ze slim en behendig moeten optreden: "Ik vetrouw dan volledig op Annelies en zij op mij, dit moet gewoon veilig en goed gaan." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Werken in een dierenasiel: "Niet iets wat je zomaar kan doen"

Annelies Frantsen en Renee Krommendijk werken beide in een groot dierenasiel. Dat is niet zonder gevaren: "Dit is niet iets wat je zomaar even kan doen." De vrouwen krijgen vaak te maken met agressieve honden waarbij ze slim en behendig moeten optreden: "Ik vetrouw dan volledig op Annelies en zij op mij, dit moet gewoon veilig en goed gaan."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV