Hart van Nederland: meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huis

Hart van Nederland: meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huis

Steeds meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huis. Zo ook Thea, zij heeft kanker en krijgt iedere drie weken een prik van de wijkverpleegkundige. Zo hoeft ze niet zo vaak naar het ziekenhuis. Dat is gunstig in verband met corona en de kwetsbaarheid van Thea, maar ze vind het ook wel lekker voor in de winter: "Als de winter komt en het is slecht weer, dan vind ik het toch wel lekker dat het thuis gedaan wordt."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: meer <em>kankerpatiënten</em> krijgen zorg vanuit huis Steeds meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huis. Zo ook Thea, zij heeft kanker en krijgt iedere drie weken een prik van de wijkverpleegkundige. Zo hoeft ze niet zo vaak naar het ziekenhuis. Dat is gunstig in verband met corona en de kwetsbaarheid van Thea, maar ze vind het ook wel lekker voor in de winter: "Als de winter komt en het is slecht weer, dan vind ik het toch wel lekker dat het thuis gedaan wordt." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: commerciële teststraten wel betrouwbaar? (video) Bekijk deze video » Stille tocht voor Maryana die uit het leven is gestapt door pesterijen (video) Bekijk deze video »
TV :
Hart van Nederland: meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huisCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: meer kankerpatiënten krijgen zorg vanuit huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier