Op1 gemist? 15-jarige Stefan schiet te hulp bij scholier met hartstilstand

Op1 gemist? 15-jarige Stefan schiet te hulp bij scholier met hartstilstand

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 15-jarige Stefan schiet te hulp bij scholier met <em>hartstilstand</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Dan ben je 15 jaar en red je samen met ambulancemedewerkers het leven van een medescholier die een hartstilstand kreeg op school. Stefan wist wat hij moest doen: "Ik heb geen moment geaarzeld." Hij zit zelf bij de jeugdbrandweer en weet hoe hij moet reanimeren. Toch oefen je bij die training alleen op een pop, maar dapper als Stefan is, schiet hij meteen te hulp. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? 15-jarige Stefan schiet te hulp bij scholier met hartstilstand

Dan ben je 15 jaar en red je samen met ambulancemedewerkers het leven van een medescholier die een hartstilstand kreeg op school. Stefan wist wat hij moest doen: "Ik heb geen moment geaarzeld." Hij zit zelf bij de jeugdbrandweer en weet hoe hij moet reanimeren. Toch oefen je bij die training alleen op een pop, maar dapper als Stefan is, schiet hij meteen te hulp.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? 15-jarige Stefan schiet te hulp bij scholier met hartstilstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier