Max Verstappen na harde crash Albon: 'Niet aanstellen, hoort erbij' (video)

Max Verstappen na harde crash Albon: 'Niet aanstellen, hoort erbij' (video)

Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend.

Max Verstappen is heel duidelijk over de harde crash van Alexander Albon, zijn Red Bull-collega. “Niet aanstellen, dat hoort erbij. Als je dat niet aankunt... Als mensen denken: moet je daar medelijden mee hebben? Niet echt.” Albon crashte vrijdag hard op het circuit van Bahrein in een vrije training.

Bekijk de vooruitblik van Max Verstappen op de Formule 1grand prix van Bahrein in de video van Ziggo Sport hieronder.

Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

<em>Max Verstappen</em> na harde crash Albon: 'Niet aanstellen, hoort erbij' (video) Bekijk hier het overzicht met tijden van Formule 1 GP van Bahrein voor dit weekend. Max Verstappen is heel duidelijk over de harde crash van Alexander Albon, zijn Red Bull-collega. “Niet aanstellen, dat hoort erbij. Als je dat niet aankunt... Als mensen denken: moet je daar medelijden mee hebben? Niet echt.” Albon crashte vrijdag hard op het circuit van Bahrein in een vrije training. Bekijk de vooruitblik van Max Verstappen op de Formule 1grand prix van Bahrein in de video van Ziggo Sport hieronder. Op zondag 29 november is de eerste van twee Formule 1-races in Bahrein. De race is om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Zien: Harde crash Alexander Albon bij vrije training 2 Formule 1 GP van Bahrein Bekijk deze video » Zien: Verdwaalde hond rent over circuit Formule 1 GP van Bahrein bij 2e vrije training Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen na harde crash Albon: 'Niet aanstellen, hoort erbij' (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen na harde crash Albon: 'Niet aanstellen, hoort erbij' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier