Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is journaliste en radio- en televisiepresentatrice Clairy Polak te gast in Sterren op het Doek. SpotlightsTerwijl Clairy Polak wordt geportretteerd, praat ze met presentator Özcan Akyol over het opgroeien met een vader in de spotlights en de verwoestende werking van een ziekte binnen een relatie. AmsterdamClairy Polak wordt door drie kunstenaars geportretteerd in haar geboortestad Amsterdam. Aan het einde van de aflevering mag ze één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat ze heeft uitgekozen. Sterren Op Het Doek: Adriaan van Dis nam wraak in gymzaal, ‘zaal van vernedering’ Bekijk deze video » Gerard Cox in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb wel graag dat het lijkt’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week is journaliste en radio- en televisiepresentatrice Clairy Polak te gast in Sterren op het Doek.

Spotlights
Terwijl Clairy Polak wordt geportretteerd, praat ze met presentator Özcan Akyol over het opgroeien met een vader in de spotlights en de verwoestende werking van een ziekte binnen een relatie.

Amsterdam
Clairy Polak wordt door drie kunstenaars geportretteerd in haar geboortestad Amsterdam. Aan het einde van de aflevering mag ze één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat ze heeft uitgekozen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier