The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het vierde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Elke zaterdag zijn om 20:25 uur dubbele afleveringen te zien op NPO 3. FeestenAan het einde van het schoolseizoen is de animo om te feesten groot onder de schoolgaande jeugd. De politie krijgt argwaan nadat een van de feestgangers op verdachte wijze om het leven komt en begint een grondig onderzoek. SpanningenDan raakt officier van Justitie Nora Linde er persoonlijk bij betrokken en lopen de spanningen snel op. Rechercheur Alexander Forsman is nieuw op Sandhamn en moet meteen aan de bak. Bekijk trailer Kerstfilm Godmothered (vanaf 4 december te zien op Disney+) Bekijk deze video » Bekijk hier de hilarische trailer van Bon Bini: Judeska in da House (video) Bekijk deze video » Derde seizoen Meisje van Plezier vanaf 6 december op Videoland (trailer) Bekijk deze video »
Uitzending :
The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start het vierde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Elke zaterdag zijn om 20:25 uur dubbele afleveringen te zien op NPO 3.

Feesten
Aan het einde van het schoolseizoen is de animo om te feesten groot onder de schoolgaande jeugd. De politie krijgt argwaan nadat een van de feestgangers op verdachte wijze om het leven komt en begint een grondig onderzoek.

Spanningen
Dan raakt officier van Justitie Nora Linde er persoonlijk bij betrokken en lopen de spanningen snel op. Rechercheur Alexander Forsman is nieuw op Sandhamn en moet meteen aan de bak.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Sandhamn Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier