Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje

Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp krijgt de lachers op zijn hand in Veronica Inside door het bijzondere mondkapje dat hij opzet. De voetbalkenner heeft namelijk een mondkapje met de mond en snor van Johan Derksen…

Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch <em>Johan Derksen-mondkapje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside: René Le Blanc heeft Johan Derksen verslagen in Man Van Het Jaar Bekijk deze video » René van der Gijp krijgt de lachers op zijn hand in Veronica Inside door het bijzondere mondkapje dat hij opzet. De voetbalkenner heeft namelijk een mondkapje met de mond en snor van Johan Derksen… Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapjePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier