LuckyTV: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’

LuckyTV: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Veel vuurwerkliefhebbers hebben het zwaar nu er voor de jaarwisseling van 2020/2021 een vuurwerkverbod geldt in verband met de coronacrisis. In LuckyTV is echter te zien dat er een wel heel bijzondere behandeling is voor mensen die echt dol zijn op vuurwerk en niet zonder kunnen. “Het ziet er prima uit”, aldus de begeleider. “U heeft bijna geen gehoor meer over.”

Bekijk de video van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’ Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Veel vuurwerkliefhebbers hebben het zwaar nu er voor de jaarwisseling van 2020/2021 een vuurwerkverbod geldt in verband met de coronacrisis. In LuckyTV is echter te zien dat er een wel heel bijzondere behandeling is voor mensen die echt dol zijn op vuurwerk en niet zonder kunnen. “Het ziet er prima uit”, aldus de begeleider. “U heeft bijna geen gehoor meer over.” Bekijk de video van LuckyTV hieronder. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet in LuckyTV: ‘Alle FVD-leden mogen mij papa of Pedro noemen’ Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet deelt heftig verhaal: "Toen bleek dat ze me dood wilde hebben" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier