Beau gemist? Peter R. de Vries pakt Joost Eerdmans aan: ‘Je wist waar je aan begon’

Beau gemist? Peter R. de Vries pakt Joost Eerdmans aan: ‘Je wist waar je aan begon’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Joost Eerdmans vertelt bij Beau over de enorme chaos bij Forum Voor Democratie. De politicus stapte donderdag uit de partij en vertelt meer over deze crisis rond de partij van Thierry Baudet.

Eerdmans vertelt over crisis Forum Voor Democratie
Eerdmans is niet te spreken over de gang van zaken en het feit dat Baudet de racistische en antisemitische uitspraken van jongeren uit de partij niet hard genoeg aanpakt. Peter R. de Vries zit ook aan tafel en is nogal verbaasd over het verhaal van Eerdmans. “Je wist toch waar je aan begon, je wist toch wie hij was toen je bij de partij ging?”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Peter R. de Vries pakt Joost Eerdmans aan: ‘Je wist waar je aan begon’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Joost Eerdmans vertelt bij Beau over de enorme chaos bij Forum Voor Democratie. De politicus stapte donderdag uit de partij en vertelt meer over deze crisis rond de partij van Thierry Baudet. Bekijk ook Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video) Bekijk deze video » Eerdmans vertelt over crisis Forum Voor DemocratieEerdmans is niet te spreken over de gang van zaken en het feit dat Baudet de racistische en antisemitische uitspraken van jongeren uit de partij niet hard genoeg aanpakt. Peter R. de Vries zit ook aan tafel en is nogal verbaasd over het verhaal van Eerdmans. “Je wist toch waar je aan begon, je wist toch wie hij was toen je bij de partij ging?” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Peter R. de Vries pakt Joost Eerdmans aan: ‘Je wist waar je aan begon’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Peter R. de Vries pakt Joost Eerdmans aan: ‘Je wist waar je aan begon’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier