Joost Eerdmans in Beau: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’

Joost Eerdmans in Beau: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Joost Eerdmans zegt bij Beau dat hij niet van plan is om een nieuwe politieke partij op te richten nu hij uit Forum Voor Democratie is gestapt. “Ik doe even helemaal niks. Ik ga even ademhalen, ik ga surprises maken dit weekend. Ik blijf even helemaal onder de radar.”

Eerdmans ziet gat tussen VVD en PVV
De politicus ziet wel kansen voor een nieuwe partij. “Er zit een gat tussen de PVV en VVD van misschien 25 zetels waar niemand op kan stemmen”, aldus Eerdmans. Toch neemt hij eerst even rust. “Het heeft ons allemaal teleurgesteld en dat moet je ook even verwerken denk ik. Er is denk ik wel absoluut ruimte voor een klassieke partij op rechts met normale mensen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Joost Eerdmans in <em>Beau</em>: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Joost Eerdmans zegt bij Beau dat hij niet van plan is om een nieuwe politieke partij op te richten nu hij uit Forum Voor Democratie is gestapt. “Ik doe even helemaal niks. Ik ga even ademhalen, ik ga surprises maken dit weekend. Ik blijf even helemaal onder de radar.” Bekijk ook Joost Eerdmans na vertrek Forum voor Democratie: "Teleurgesteld en opgelucht" (video) Bekijk deze video » Eerdmans ziet gat tussen VVD en PVVDe politicus ziet wel kansen voor een nieuwe partij. “Er zit een gat tussen de PVV en VVD van misschien 25 zetels waar niemand op kan stemmen”, aldus Eerdmans. Toch neemt hij eerst even rust. “Het heeft ons allemaal teleurgesteld en dat moet je ook even verwerken denk ik. Er is denk ik wel absoluut ruimte voor een klassieke partij op rechts met normale mensen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Eerdmans in Beau: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans in Beau: ‘Ruimte voor klassieke partij op rechts met normale mensen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier