Beau gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met Beuk De Ballen Uit De Boom

Beau gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met Beuk De Ballen Uit De Boom

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Rob Kemps heeft met zijn Snollebollekes-act alweer een dikke hit te pakken. De feestzanger heeft Beuk De Ballen Uit De Boom nog maar net uitgebracht, en het dreigt nu al een echte kersthit te worden. “Het is redelijk ontploft in een middagje”, vertelt hij bij Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met <em>Beuk De Ballen Uit De Boom</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video) Bekijk deze video » Rob Kemps heeft met zijn Snollebollekes-act alweer een dikke hit te pakken. De feestzanger heeft Beuk De Ballen Uit De Boom nog maar net uitgebracht, en het dreigt nu al een echte kersthit te worden. “Het is redelijk ontploft in een middagje”, vertelt hij bij Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met Beuk De Ballen Uit De Boom


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Snollebollekes heeft nu al kersthit met Beuk De Ballen Uit De Boom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier