Beau gemist? Michiel Vos legt uit of Donald Trump zichzelf gratie kan verlenen

Beau gemist? Michiel Vos legt uit of Donald Trump zichzelf gratie kan verlenen

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Donald Trump is juridisch nog steeds bezig om zijn verlies van de Amerikaanse verkiezingen aan te vechten, en hij zou ook van plan zijn om zichzelf nog even gratie te verlenen. Er staan namelijk meerdere rechtszaken op hem te wachten, voor als hij straks na zijn presidentschap niet meer onschendbaar is. Trump heeft eerder al laten weten dat hij niet van plan is om dit te doen, omdat hij naar eigen zeggen ‘niets verkeerd’ heeft gedaan. Michiel Vos vertelt meer over deze kwestie bij Beau.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Michiel Vos legt uit of Donald Trump zichzelf gratie kan verlenen Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 27 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Donald Trump: ‘Coronavaccin kan volgende week al worden geleverd’ (video) Bekijk deze video » Donald Trump is juridisch nog steeds bezig om zijn verlies van de Amerikaanse verkiezingen aan te vechten, en hij zou ook van plan zijn om zichzelf nog even gratie te verlenen. Er staan namelijk meerdere rechtszaken op hem te wachten, voor als hij straks na zijn presidentschap niet meer onschendbaar is. Trump heeft eerder al laten weten dat hij niet van plan is om dit te doen, omdat hij naar eigen zeggen ‘niets verkeerd’ heeft gedaan. Michiel Vos vertelt meer over deze kwestie bij Beau. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Michiel Vos legt uit of Donald Trump zichzelf gratie kan verlenenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Michiel Vos legt uit of Donald Trump zichzelf gratie kan verlenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier