Veronica Inside: Nederlandse VAR durft scheidsrechter niet te corrigeren (video)

Veronica Inside: Nederlandse VAR durft scheidsrechter niet te corrigeren (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

Volgens de mannen van Veronica Inside durft de Nederlandse VAR scheidsrechters niet te corrigeren. Wanneer een scheidsrechter door de VAR gecorrigeerd wordt, krijgt de scheidsrechter een slechtere beoordeling. Met als gevolg dat de scheidsrechter en zijn VAR-team geen buitenlandse voetbalwedstijden meer mogen fluiten.

<em>Veronica Inside</em>: Nederlandse VAR durft scheidsrechter niet te corrigeren (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. Volgens de mannen van Veronica Inside durft de Nederlandse VAR scheidsrechters niet te corrigeren. Wanneer een scheidsrechter door de VAR gecorrigeerd wordt, krijgt de scheidsrechter een slechtere beoordeling. Met als gevolg dat de scheidsrechter en zijn VAR-team geen buitenlandse voetbalwedstijden meer mogen fluiten. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Zien: René van der Gijp demonstreert hilarisch Johan Derksen-mondkapje Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside: 'Ryan Gravenberch grootste talent van Nederland' Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV