Veronica Inside: spits van Barcelona kan er geen ''reet'' van (video)

Veronica Inside: spits van Barcelona kan er geen ''reet'' van (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside zijn het er massaal mee eens Martin Braithwaite, de Deense spits van Barcelona ''kan er geen reet van''. Barcelona beschikt momenteel niet over de financiële middelen om een nieuwe spits te kopen, waardoor trainer Ronald Koeman dit seizoen voor een zware taak te wachten staat.

<em>Veronica Inside</em>: spits van Barcelona kan er geen ''reet'' van (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 november terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside zijn het er massaal mee eens Martin Braithwaite, de Deense spits van Barcelona ''kan er geen reet van''. Barcelona beschikt momenteel niet over de financiële middelen om een nieuwe spits te kopen, waardoor trainer Ronald Koeman dit seizoen voor een zware taak te wachten staat. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Johan Derksen in Veronica Inside: 'Ryan Gravenberch grootste talent van Nederland' Bekijk deze video » Veronica Inside: Nederlandse VAR durft scheidsrechter niet te corrigeren (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: terugblik muziek carrière René van der Gijp en Johan Derksen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: spits van Barcelona kan er geen ''reet'' van (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: spits van Barcelona kan er geen ''reet'' van (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier