Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video)

Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video)

In Vianen hebben archeologen een vondst gedaan. Ze hebben meer dan twintig skeletten opgegraven van mensen die leefden in de 17e en 18e eeuw. De kinderen uit de buurt weten niet wat ze zien: "Het is best wel eng om te zien, hoofden uit elkaar en witte tanden. Het is vreemd want er gebeurt eigenlijk niet zo heel veel in Vianen."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

<em>Skeletten</em> gevonden in <em>Vianen</em>: &quot;Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden&quot; (video) In Vianen hebben archeologen een vondst gedaan. Ze hebben meer dan twintig skeletten opgegraven van mensen die leefden in de 17e en 18e eeuw. De kinderen uit de buurt weten niet wat ze zien: "Het is best wel eng om te zien, hoofden uit elkaar en witte tanden. Het is vreemd want er gebeurt eigenlijk niet zo heel veel in Vianen." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de samenvatting van de ruzie binnen Forum voor Democratie (video) Bekijk deze video » Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen Bekijk deze video »
TV :
Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier