Live stream Wereldbeker veldrijden Tabor (29 november)

Live stream Wereldbeker veldrijden Tabor (29 november)

Kijk zondag 29 november vanaf 13.10 uur LIVE naar WB Veldrijden in Tabor via de livestream hierboven.

Op zondag 29 november start het wereldbekerseizoen in het veldrijden. Na een aantal afgelaste en uitgestelde wedstrijden is die in het Tsjechische Tabor de eerste. NPO 1 en Eurosport 1 doen live verslag en de wedstrijd is te zien via bovenstaande livestream.

Programma WB Tabor

  • 13.10 uur: Vrouwen (onder meer Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Lucinda Brand)
  • 14.30 uur: Mannen (onder meer Lars van der Haar en Corné van Kessel)

De wereldbeker veldrijden in Tabor is zondag 29 november om 13.30 (vrouwen) en 14.30 uur (mannen) live te zien op NPO 1, NOS.nl, Eurosport 1, Eurosport Player en via bovenstaande livestream op Gids.tv.

Live stream <em>Wereldbeker veldrijden</em> Tabor (29 november) Kijk zondag 29 november vanaf 13.10 uur LIVE naar WB Veldrijden in Tabor via de livestream hierboven. Op zondag 29 november start het wereldbekerseizoen in het veldrijden. Na een aantal afgelaste en uitgestelde wedstrijden is die in het Tsjechische Tabor de eerste. NPO 1 en Eurosport 1 doen live verslag en de wedstrijd is te zien via bovenstaande livestream. Programma WB Tabor 13.10 uur: Vrouwen (onder meer Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Lucinda Brand) 14.30 uur: Mannen (onder meer Lars van der Haar en Corné van Kessel) De wereldbeker veldrijden in Tabor is zondag 29 november om 13.30 (vrouwen) en 14.30 uur (mannen) live te zien op NPO 1, NOS.nl, Eurosport 1, Eurosport Player en via bovenstaande livestream op Gids.tv. Ceylin del Carmen Alvarado wereldkampioen veldrijden, compleet Nederlands podium Bekijk deze video »
Live :
Live stream Wereldbeker veldrijden Tabor (29 november)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Wereldbeker veldrijden Tabor (29 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier