Bizarre beelden: in China zit een dronken man vast in asfalt na avond stappen

Bizarre beelden: in China zit een dronken man vast in asfalt na avond stappen

Dan ben je wezen stappen en heb je net wat teveel gedronken. Een dutje doen is alles wat je op dat moment wilt. Het overkwam een man in China, Dongguan. Deze man had echter wel wat meer pech, hij doet een dutje op nat asfalt. Je raad het al, de man veranderde in een stoeptegel en moest bevrijd worden.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Bizarre beelden: in China zit een <em>dronken</em> man vast in <em>asfalt</em> na avond stappen Dan ben je wezen stappen en heb je net wat teveel gedronken. Een dutje doen is alles wat je op dat moment wilt. Het overkwam een man in China, Dongguan. Deze man had echter wel wat meer pech, hij doet een dutje op nat asfalt. Je raad het al, de man veranderde in een stoeptegel en moest bevrijd worden. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook 30 km/uur in Rotterdam: gaan automobilisten zich daaraan houden? (video) Bekijk deze video » Video: kickbokser Rico Verhoeven over zijn favoriete Kerstliedjes Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: in China zit een dronken man vast in asfalt na avond stappenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: in China zit een dronken man vast in asfalt na avond stappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier