Orion van 10 deelt 100.000 maaltijden uit met Thanksgiving (video)

Orion van 10 deelt 100.000 maaltijden uit met Thanksgiving (video)

Orion Jean van 10 uit de Verenigde Staten deelt de Thanksgiving gedachte: iedereen is dankbaar voor de goede dingen in het leven. Orion wil dat de mensen uit zijn buurt tijdens Thanksgiving ook een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Hij deelt samen met zijn vader maarliefst honderdduizend maaltijden uit: "Ik ben blij dat ik ze een beetje kan helpen."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

<em>Orion</em> van 10 deelt 100.000 <em>maaltijden</em> uit met Thanksgiving (video) Orion Jean van 10 uit de Verenigde Staten deelt de Thanksgiving gedachte: iedereen is dankbaar voor de goede dingen in het leven. Orion wil dat de mensen uit zijn buurt tijdens Thanksgiving ook een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Hij deelt samen met zijn vader maarliefst honderdduizend maaltijden uit: "Ik ben blij dat ik ze een beetje kan helpen." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Oostenrijkse dorpje Fucking verandert naam na overlast toeristen Bekijk deze video » Skeletten gevonden in Vianen: "Best eng: hoofden uit elkaar, witte tanden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Orion van 10 deelt 100.000 maaltijden uit met Thanksgiving (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Orion van 10 deelt 100.000 maaltijden uit met Thanksgiving (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier