Alex Blanchard over Tyson vs. Jones: "Spanningssessie" (video)

Alex Blanchard over Tyson vs. Jones: "Spanningssessie" (video)

Zaterdag op zondagnacht is het zover, Mike Tyson stapt na een afwezigheid van vijftien jaar opnieuw in de ring. Dat doet hij samen met zijn tegenstander Roy Jones jr. in een demonstratiegevecht. Alex Blanchard kan niet wachten en blikt vooruit op de wedstrijd: "Het wordt een geweldig mooie spanningssessie. Roy Jones jr. is sneller, maar de power van Mike Tyson en de snelheid nemen de overhand."

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Alex Blanchard</em> over Tyson vs. Jones: &quot;Spanningssessie&quot; (video) Zaterdag op zondagnacht is het zover, Mike Tyson stapt na een afwezigheid van vijftien jaar opnieuw in de ring. Dat doet hij samen met zijn tegenstander Roy Jones jr. in een demonstratiegevecht. Alex Blanchard kan niet wachten en blikt vooruit op de wedstrijd: "Het wordt een geweldig mooie spanningssessie. Roy Jones jr. is sneller, maar de power van Mike Tyson en de snelheid nemen de overhand." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Mike Tyson (54) voor comeback: ‘Het gaat niet om leeftijd maar om energie’ (video) Bekijk deze video » Live stream Mike Tyson - Roy Jones jr. Bekijk deze video »
Sport :
Alex Blanchard over Tyson vs. Jones: "Spanningssessie" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alex Blanchard over Tyson vs. Jones: "Spanningssessie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier