Klikbeet gemist? Vragen pubquiz: "Hoeveel schuld heb ik bij de balstingdienst?"

Klikbeet gemist? Vragen pubquiz: "Hoeveel schuld heb ik bij de balstingdienst?"

Pubquizen, een gezellig spel voor in de kroeg. Zo ook voor deze kroeg tijdens Klikbeet. Het enige nadeel is dat deze pubquiz wel erg moeilijk is voor de deelnemers. De vragen zijn namelijk erg persoonlijk gemaakt door de kroeg eigenares: "Hoeveel schuld heb ik bij de belastingdienst?"

Bekijk de video van Klikbeet hieronder.

Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em> gemist? Vragen <em>pubquiz</em>: &quot;Hoeveel schuld heb ik bij de balstingdienst?&quot; Pubquizen, een gezellig spel voor in de kroeg. Zo ook voor deze kroeg tijdens Klikbeet. Het enige nadeel is dat deze pubquiz wel erg moeilijk is voor de deelnemers. De vragen zijn namelijk erg persoonlijk gemaakt door de kroeg eigenares: "Hoeveel schuld heb ik bij de belastingdienst?" Bekijk de video van Klikbeet hieronder. Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video) Bekijk deze video » Klikbeet gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet gemist? Vragen pubquiz: "Hoeveel schuld heb ik bij de balstingdienst?"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Vragen pubquiz: "Hoeveel schuld heb ik bij de balstingdienst?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier