Bilal Wahib: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker" (video)

Bilal Wahib: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker" (video)

Hij is van alle markten thuis, Bilal Wahib. Acteren en zingen, hij doet het allemaal. Bilal is uitgeroepen tot smaakmaker 2020 door 538. De jonge acteur heeft het acteren wel onder de knie: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker." Als hij de vraag krijgt of hij met iemand zou willen ruilen uit Class of 2020 dan reageert hij: "Met niemand man, ik heb een goed leven." Dit jaar ging Bilal als een speer met zijn rol in Mocro Maffia en met zijn singles Tigers en Video Fixen, maar wat zijn zijn plannen voor 2021?

Bekijk de video van 538 hieronder.

<em>Bilal Wahib</em>: &quot;Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker&quot; (video) Hij is van alle markten thuis, Bilal Wahib. Acteren en zingen, hij doet het allemaal. Bilal is uitgeroepen tot smaakmaker 2020 door 538. De jonge acteur heeft het acteren wel onder de knie: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker." Als hij de vraag krijgt of hij met iemand zou willen ruilen uit Class of 2020 dan reageert hij: "Met niemand man, ik heb een goed leven." Dit jaar ging Bilal als een speer met zijn rol in Mocro Maffia en met zijn singles Tigers en Video Fixen, maar wat zijn zijn plannen voor 2021? Bekijk de video van 538 hieronder. Bekijk ook Bilal Wahib in Ik Hou van Holland: "Hoe schrijf je guacamole?" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video) Bekijk deze video »
TV :
Bilal Wahib: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bilal Wahib: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier