Marin combineert haar wereld als toiletjuffrouw en kunstenares (video)

Marin combineert haar wereld als toiletjuffrouw en kunstenares (video)

Misschien voor vreemde een gekke combinatie, toiletjuffrouw en kunstenaar. Marin Hondebrink is het allebei. Kon ze dan gewoon niet kiezen? Nee, ze combineert de twee beroepsgroepen gewoon met elkaar. Al haar ervaringen en vondsten heeft ze gebundeld in een boek. Hiermee geeft ze een kijkje in haar wereld: "Je wordt niet altijd even leuk behandeld."

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Marin</em> combineert haar wereld als <em>toiletjuffrouw</em> en kunstenares (video) Misschien voor vreemde een gekke combinatie, toiletjuffrouw en kunstenaar. Marin Hondebrink is het allebei. Kon ze dan gewoon niet kiezen? Nee, ze combineert de twee beroepsgroepen gewoon met elkaar. Al haar ervaringen en vondsten heeft ze gebundeld in een boek. Hiermee geeft ze een kijkje in haar wereld: "Je wordt niet altijd even leuk behandeld." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Orion van 10 deelt 100.000 maaltijden uit met Thanksgiving (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Zwarte Pieten dansend door Den Haag Bekijk deze video »
TV :
Marin combineert haar wereld als toiletjuffrouw en kunstenares (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marin combineert haar wereld als toiletjuffrouw en kunstenares (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier