NK Sprint schaatsen: Ronald Mulder over fout van Kjeld Nuis

NK Sprint schaatsen: Ronald Mulder over fout van Kjeld Nuis

<em>NK Sprint</em> schaatsen: <em>Ronald Mulder</em> over fout van <em>Kjeld Nuis</em> De frustratie van Kjeld Nuis en Ronald Mulder is groot. De eerste werd gediskwalificeerd omdat hij zijn Mulder het klassement uitschaatste door hem geen voorrang te verlenen bij de wissel. Hij was even boos, maar hij ziet al snel de andere kant: "Hij kon ook wel door de grond zakken." Bekijk de reacties van het NK Sprint hierboven. Bekijk ook Coach Jac Orie: "Niet verwacht dat Kjeld Nuis weg zou gaan" (video) Bekijk deze video » Kjeld Nuis terug op de schaats: "Het was echt geen grap" (video) Bekijk deze video »
Sport :
NK Sprint schaatsen: Ronald Mulder over fout van Kjeld Nuis

De frustratie van Kjeld Nuis en Ronald Mulder is groot. De eerste werd gediskwalificeerd omdat hij zijn Mulder het klassement uitschaatste door hem geen voorrang te verlenen bij de wissel. Hij was even boos, maar hij ziet al snel de andere kant: "Hij kon ook wel door de grond zakken."

Bekijk de reacties van het NK Sprint hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NK Sprint schaatsen: Ronald Mulder over fout van Kjeld Nuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier