Helden Van Hier: MUG

Helden Van Hier: MUG
Nieuw: Helden Van Hier - De Spoedafdeling

Helden Van Hier: MUG In het realityprogramma 'Helden Van Hier: De Spoedafdeling' worden de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel van de spoeddienst van het Belgische ziekenhuis ZNA Stuivenberg gevolgd. De komende zaterdagen zijn er vier afleveringen per avond vanaf 20:00 uur op RTL 5. DrukDit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België. 24 uur per dag houdt de spoeddienst zich klaar om uit te rijden met zwaailicht en sirene. IntensHet is dan ook een afdeling vol intense, ontroerende en aangrijpende verhalen die tijdens de reeks in beeld worden gebracht met vaste en mobiele camera's. AdrenalineVicky, spoedverpleegkundige in het ziekenhuis: "Als er zich een grote ramp voordoet en er komen patiënten binnen, dan is het gewoon adrenaline, doorgaan en vechten voor je patiënten. Elke seconde telt." BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster Bekijk deze video » Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Helden Van Hier: De Spoedafdeling gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het realityprogramma 'Helden Van Hier: De Spoedafdeling' worden de artsen, verplegers en het ambulancepersoneel van de spoeddienst van het Belgische ziekenhuis ZNA Stuivenberg gevolgd. De komende zaterdagen zijn er vier afleveringen per avond vanaf 20:00 uur op RTL 5.

Druk
Dit ziekenhuis in het hart van Antwerpen heeft een van de drukste spoedafdelingen van heel België. 24 uur per dag houdt de spoeddienst zich klaar om uit te rijden met zwaailicht en sirene.

Intens
Het is dan ook een afdeling vol intense, ontroerende en aangrijpende verhalen die tijdens de reeks in beeld worden gebracht met vaste en mobiele camera's.

Adrenaline
Vicky, spoedverpleegkundige in het ziekenhuis: "Als er zich een grote ramp voordoet en er komen patiënten binnen, dan is het gewoon adrenaline, doorgaan en vechten voor je patiënten. Elke seconde telt."


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Helden Van Hier: De Spoedafdeling gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier